Akoestiek

Kun je elkaar tijdens een gezellig etentje amper verstaan? Word je gek van het gegalm in huis en klinkt het geluid van spelende kinderen als kabaal in plaats van gezelligheid? Slechte akoestiek kan heel vervelend zijn. Wij hebben hier de oplossing voor en kunnen jouw akoestiek verbeteren!

Akoestiek verbeteren

Een akoestisch wandpaneel kan een perfecte oplossing zijn voor de galm in je huis. Het grote voordeel van dit wandpaneel is dat deze ook gelijk te gebruiken is ter decoratie van je kale muur, sfeer kan brengen in je huis en kan zorgen voor rustige werkomgeving. 

Akoestisch wandframe

Een akoestisch wandframe is een textielframe met aan de achterkant akoestisch materiaal. Dit materiaal is gemaakt van polyester en 1 cm dik. Hierdoor past het vilt precies aan de achterkant van een textielframe. De akoestische panelen zorgen ervoor dat jij jouw perfecte ruimte kunt realiseren, met de mooiste wanddecoratie en zonder galm of andere geluidshinder.

Akoestiek verbeteren woonkamer

Harde materialen en een strak interieur kunnen zorgen voor een galm en slechte akoestiek in de woonkamer. Dit kan als onaangenaam ervaren worden doordat het constant rumoerig klinkt en het lijkt dat het geluid van alle kanten komt. Voor aan de muur &zo biedt de optie om akoestisch materiaal bij je textielframe bij te bestellen. Het wandpaneel wordt hierdoor de ontvanger van de geluidsgolven waardoor de galm uit je woonkamer verdwijnt. De prints van het frame zijn later heel eenvoudig te verwisselen waardoor je woonkamer binnen no-time een nieuwe look heeft. 

Bekijk oude meesters

1
Hi! Waar ben je naar op zoek?