Muurcirkels baby en kinderen

Muurcirkels zijn inmiddels al een tijdje populair, maar sinds kort zie je de trend van de muurcirkels in de baby- en kinderkamers. Ze maken van de muur een echte blikvanger en zijn zelfs te personaliseren met  eigen naam. Ontdek hier de collectie muurcirkels voor een baby- of kinderkamer.

Lees meer

34 resultatengevonden

Muurcirkels voor een babykamer

In het assortiment vind je veel schattige muurcirkels die eigenlijk bij bijna iedere babykamer passen. De toffe ronde vormen en de zachte kleuren stralen alleen of in een groepje prachtig aan iedere muur. Maak het speels door de cirkels met elkaar in verschillende formaten te mixen of ga voor één grotere die de blikvanger is van de kamer.

Wandcirkels voor een kinderkamer

We hebben niet alleen muurcirkels voor baby's, er zitten ook prints tussen die geschikt zijn voor de iets oudere kinderen. Een stoere dino of een schattig zeepaardje, je vindt het allemaal bij VoorAanDeMuur&zo. Deze goedkope wandcirkels zijn te bestellen op forex en dibond in formaten tot wel 140 cm! 

Heb je vragen of zit de print waar je naar op zoek bent niet in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.