Tuinposters

Ben je uitgekeken op die ene saaie schutting of stenen muur in jouw tuin? Laat je dan eens inspireren door ons diverse aanbod aan tuinposters! Het doek is gemaakt van PVC-materiaal en daardoor 100% waterbestendig. Ideaal om te fungeren als schuttingposter, schuttingdoek, canvasdoek of tuindoek voor buiten.

Lees meer

28 resultatengevonden

Goedkope tuinposters kopen? Check de scherpe prijzen van Voor Aan De Muur & Zo!

Bij Voor Aan De Muur & Zo hebben we een passie voor muurdecoratie. En we vinden dat dat betaalbaar moet zijn. Daarom hebben wij het goedkoopste assortiment aan tuinposters in Nederland. Met verschillende gave prints, uitermate goede kwaliteit en bodemprijzen leveren we jou graag binnen 2 werkdagen een tuinposter. Zo kun jij genieten van je tuin. Maak bijvoorbeeld die lelijke schutting onzichtbaar. Of vrolijk de muur op met een tuinposter met bloemen. 

Tuinposter op maat: Groot en klein

Door onze ervaring in het bedrukken van tuinposters kunnen we een divers aantal maten leveren. Ook voor jou! Onze tuinposters voor buiten zijn er in 4 verschillende maten. Liggend en staand. Zit het gewenste formaat er niet tussen? Neem contact met ons op. Wellicht kunnen we helpen! 

Tuinposters met verschillende prints

Voor iedere tuin iets. Van modern tot landschappen. Van bloemen tot een Oude Meester. Bij Voor Aan De Muur & Zo hebben we een breed aanbod aan prints. 

Tuinposter eigen foto

We snappen dat je een eigen foto op je tuinposter zou willen. Daarom is dit ook mogelijk bij ons! Denk aan die leuke vakantiefoto met het gezin. Of die prachtige zonsondergang aan zee waar je een foto van gemaakt hebt. Door deze op een tuinposter te laten printen kun je elke dag in de tuin genieten van het moment. 

Wist je dat Voor Aan De Muur & Zo je graag helpt met het samenstellen van je foto? We hebben professioneel designers in het team en ze helpen je graag met jouw foto het maximale resultaat geven. Wil je hiervan gebruik maken? Neem dan contact met ons op!

Kwaliteit staat voorop!

De scherpe prijs zegt bij ons niks over de kwaliteit. We hebben namelijk superieure kwaliteit ten opzichte van winkels als de Action, Kwantum, Leenbakker en Hornbach. En dat voor een betere prijs! Beoordeel het zelf en bestel gauw een tuinposter bij VADM&ZO.