Muurcirkels geboortestenen

Muurcirkels geboortestenen

Bij VoorAanDeMuur&zo combineren we sterrenbeelden en edelstenen met geboortestenen, zodat je een persoonlijk muurcirkel kunt vinden die jouw verhaal en persoonlijkheid weerspiegelt. Ontdek de magische wereld van geboortestenen bij ons!

Lees meer

12 resultatengevonden

Ontdek de betovering van geboortestenen: een sterrenbeeld voor elke maand

Bij VoorAanDeMuur&zo verenigen we de pracht van geboortestenen en de mystiek van sterrenbeelden om u een unieke en betekenisvolle collectie muurcirkels te bieden. Of u nu uw eigen geboortesteen wil vieren of een dierbare wil verrassen, onze geboortesteen muurcirkels zijn een prachtige manier om dat te doen.

Januari - Granaat

Granaat, de geboortesteen van januari, staat symbool voor passie en toewijding. Het is een edelsteen die diepgewortelde energie en vastberadenheid vertegenwoordigt, en de perfecte aanvulling kan zijn voor degenen geboren onder het sterrenbeeld Waterman.

Februari - Amethist

Amethist, de geboortesteen van februari, weerspiegelt sereniteit en spirituele groei. Als u onder het sterrenbeeld Vissen bent geboren, zal deze edelsteen een baken van innerlijke kracht en rust in uw leven zijn.

Maart - Aquamarijn

Voor degenen die in maart zijn geboren, is aquamarijn de ideale geboortesteen. De zachte blauwe tinten van deze edelsteen brengen de verfrissende energie van het sterrenbeeld Ram tot leven.

April - Diamant

Diamant, de geboortesteen van april, vertegenwoordigt eeuwige liefde en onverwoestbaarheid. Als u onder het sterrenbeeld Stier bent geboren, kan deze edelsteen schitteren als een blijvend symbool van uw passie.

Mei - Smaragd

De geboortesteen van mei, smaragd, symboliseert groei en vernieuwing. Deze edelsteen weerspiegelt de kracht van het sterrenbeeld Tweelingen en brengt een vleugje natuurlijke schoonheid in uw interieur.

Juni - Maansteen

Maansteen, de geboortesteen van juni, straalt een mysterieuze gloed uit. Het is de perfecte aanvulling voor Kreeft-geborenen, die het gevoel van magie en intuïtie in hun leven omarmen.

Juli - Robijn

Robijn, de geboortesteen van juli, staat synoniem voor liefde en passie. Het is een edelsteen die de emoties van het sterrenbeeld Leeuw weerspiegelt en uw huis kan laten schitteren.

Augustus - Peridoot

Voor degenen die in augustus zijn geboren, is peridoot de ultieme geboortesteen. De heldergroene kleur symboliseert geluk en succes, waardoor het een prachtige aanvulling is voor Maagd-geborenen.

September - Saffier

De geboortesteen van september, saffier, weerspiegelt wijsheid en bescherming. Deze diepblauwe edelsteen weerspiegelt de rust van het sterrenbeeld Weegschaal en creëert een sfeer van sereniteit.

Oktober - Opaal

Opaal, de geboortesteen van oktober, is zowel uniek als mysterieus. De kleurrijke schittering van deze edelsteen brengt de passie van Schorpioen-geborenen tot leven.

November - Topaas

Topaas, de geboortesteen van november, staat voor vriendschap en voorspoed. Als Boogschutter, zult u de warme kleuren en schittering van deze edelsteen in uw interieur waarderen.

December - Turkoois

Turkoois, de geboortesteen van december, is het symbool van bescherming en geluk. Deze prachtige steen brengt de harmonie van Steenbok-geborenen tot uitdrukking.

Bij VoorAanDeMuurEnzo nodigen we u uit om de pracht en betekenis van geboortestenen te omarmen, en deze te integreren in uw muurdecoratie. Onze geboortesteen muurcirkels zijn niet alleen een eerbetoon aan uw geboortemaand, maar ook aan uw sterrenbeeld. Ontdek onze collectie vandaag en breng de magie van geboortestenen in uw interieur.