Oude Meesters

Oude Meesters hebben een onbetaalbare waarde voor de meeste mensen. Gelukkig voor jou brengen wij daar verandering in! De Oude Meesters op Canvas worden haarscherp afgedrukt en kunnen dus gezien worden als echte reproducties. Een doek van een Oude Meester is tijdloos en in veel interieurs komen deze werken goed tot hun recht. Zo kun je kiezen voor een oude meester in de woonkamer, in je overkapping of in de hal. Met diverse Oude Meesterwerken in verschillende stijlen zit er voor elk interieur wel een eye-catcher tussen!

Lees meer

6 resultatengevonden

Oude meesters op canvas: Goedkoop bij Voor Aan De Muur & Zo

Door voor een canvas schilderij te kiezen kun je voor een laag bedrag al een hele gave indruk meegeven aan het interieur. Een werk van een oude meester op canvas versterkt dat nog eens. De normalerwijs onbetaalbare werken zijn door de voordelige prijzen van Voor Aan De Muur & Zo makkelijk in huis te halen. De werken worden afgedrukt op canvas welke worden opgerekt op een frame. Dit frame is 1.8 centimeter dik en is volledig bestand tegen kromtrekken. Bij de levering van een canvas door VADM&ZO komt ook een ophangset. Daardoor heb je binnen een paar tellen je oude meester al aan de muur!

Diverse formaten

Van 30 x 30 centimeter tot 100 x 150 centimeter, de canvas doeken zijn op veel verschillende formaten te bestellen. Hoe groot je de print ook besteld, wij garanderen dat de kwaliteit perfect blijft. Dankzij de diverse afmetingen is er voor iedere wand wel een passend canvas doek te vinden.