Muurcirkels natuur

Bestel hier muurcirkels met de mooiste landschappen, bloemen of planten. Als natuurliefhebber kun je eindeloos je hart ophalen met onze collectie aan natuurprints. Ga je voor bloemen, een strand of is een berglandschap iets voor jou?

Lees meer

44 resultatengevonden

Muurcirkels met natuur prints

Natuurprints blijven eigenlijk altijd heel populair. Met deze prints haal je namelijk rust in huis. Een prachtige zonsondergang, een berglandschap of een bloemenveld kunnen heel veel sfeer en warmte in huis brengen. Ontdek in onze collectie jouw favoriet.

Wandcirkels met bloemen

Een favoriet in onze collectie zijn de wandcirkels met bloemen. Eigenlijk zijn bloemen altijd al aanwezig in het interieur, maar dit geldt dus ook voor onze cirkels. Bij ons vind je niet alleen een prachtig bloemenveld, maar ook stillevens van bloemen die door een Hollandse meester is geschilderd jaren geleden.

Muurcirkels per seizoen

Ieder seizoen van het jaar proberen wij nieuwe en passende muurcirkels te lanceren. Zo kun jij jouw interieur helemaal aanpassen naar het seizoen. Maak je huis herfstklaar met een warme print van bladeren met een rode gloed óf breng wat vrolijkheid interieur met een voorjaarsprint van felle bloemen. Elk seizoen vind je terug in ons assortiment. 

Kun je de juiste print niet vinden of wil je graag jouw eigen afbeelding aan de wand? Neem dan even contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden. 

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
1
1
1
2
1
1
1
3
2
1
Toon meer
1
20
9
28
2
14
2
1
26
17
8
12
18
19
10
2
2
Toon meer
Wis alle filters
36 Toon resultaten