Friesland muurcirkels

Bent u op zoek naar een uniek en authentiek stuk wanddecoratie voor uw huis? Dan zijn onze Friesland muurcirkels misschien wel precies wat u zoekt! Deze muurdecoratie is voorzien van prachtige afbeeldingen van de Friese vlag, pompeblêden en andere typisch Friese elementen, waardoor ze perfect passen bij een interieur met een Friese twist. In de woonkamer, eetkamer of misschien in de hal.

Onze Friesland muurcirkels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen (forex en dibond) en worden met de grootste zorgvuldigheid geproduceerd. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product dat jarenlang meegaat en uw interieur een echte eyecatcher maakt. En dat kan in het klein, maar ook in het groot

Lees meer

10 resultatengevonden

De vlag van Friesland: Unieke muurdecoratie

Een van onze populairste Friesland muurcirkels is die met de afbeelding van de Friese vlag. Deze vlag is een van de oudste regionale vlaggen van Nederland en staat symbool voor de trots en eigenheid van de Friese bevolking. Door deze muurcirkel aan uw wand te hangen, laat u zien dat u een trotse Fries bent en geeft u uw interieur een persoonlijke touch.

Onze muurcirkels met de Friese vlag zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor u altijd een variant vindt die perfect past bij uw interieur. Bovendien zijn ze gemaakt van duurzame materialen en zijn ze eenvoudig op te hangen (ophangset inbegrepen), zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

Fries pompebled: Decoratie voor thuis

Een ander typisch Fries element dat veel terugkomt in onze muurcirkels is het pompeblêd, ook wel bekend als het Friese klaverblad. Dit symbool staat symbool voor de waterrijke provincie Friesland en wordt vaak gebruikt in de regionale cultuur en tradities.

Onze muurcirkels met het pompeblêd zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen, waardoor er altijd wel een variant is die past bij uw interieur. Of u nu kiest voor een subtiel ontwerp of een opvallend statement piece, met onze muurcirkels met het pompeblêd haalt u een stukje Friesland in huis.

Tot slot willen wij u graag nog een gezegde meegeven in het Fries: "Bûter, brea, en griene tsiis, wa't dat net sizze kin, is gjin oprjochte Fries", oftewel "Boter, brood en groene kaas, wie dat niet zeggen kan, is geen oprechte Fries". Bij Voor Aan De Muur & Zo weten wij als geen ander wat het betekent om trots te zijn op uw afkomst en cultuur. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om deze trots te laten zien in uw interieur.

Eigen foto met een Friese vlag?

Een eigen foto heeft toch dat beetje extra waarde. Het herinnert je aan het moment. Door een muurcirkel aan de muur kan dat elke dag dat je thuis komt of de ruimte binnenloopt. Een eigen foto als muurcirkel bestel je bij Voor Aan de Muur & Zo.