Muurcirkels groot

Wanneer je op zoek bent naar een opvallende wanddecoratie voor in je woonkamer of tuin, dan is een grote muurcirkel wellicht iets voor jou. Een muurcirkel van groot formaat is ronde wanddecoratie die de ruimte direct een unieke uitstraling geeft, daarnaast kan het ook als rond schilderij fungeren. Bij VoorAanDeMuur&Zo hebben we een ruim assortiment aan grote muurcirkels die perfect zijn als blikvanger in jouw interieur. In dit artikel lees je alles over de grote muurcirkel als wanddecoratie en ontdek je de mogelijkheden bij VoorAanDeMuur&Zo.

Bekijk al onze muurcirkels

 

Wat zijn grote muurcirkels?

Grote muurcirkels zijn ronde wanddecoraties die in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals Forex en Dibond, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Een grote muurcirkel is een opvallende wanddecoratie die de ruimte direct een unieke sfeer geeft. Je kunt grote muurcirkels in verschillende ruimtes in huis ophangen, maar ook in de tuin zijn ze een mooie toevoeging.

 

Grote muur wanddecoratie woonkamer

Een grote muurcirkel is een echte blikvanger in de woonkamer. De muurcirkel groot formaat zorgt ervoor dat de wand direct een andere uitstraling krijgt. Doordat een grote muurcirkel in verschillende kleuren en designs verkrijgbaar is, kun je altijd een muurcirkel vinden die bij jouw interieur past. Bij VoorAanDeMuur&Zo hebben we een ruim assortiment aan grote muurcirkels die perfect zijn als wanddecoratie in de woonkamer. Zo hebben we muurcirkels met een natuurlijke uitstraling, maar ook muurcirkels met een meer industriële look.

Impressie van een grote muurcirkel in de woonkamer.

 

Muurcirkel groot formaat als wanddecoratie in de tuin

Een grote muurcirkel is niet alleen geschikt als wanddecoratie in huis, maar ook in de tuin zijn ze een mooie toevoeging. Een grote wanddecoratie in de tuin kan bijvoorbeeld een saaie overkapping direct een andere uitstraling geven. Bij VoorAanDeMuur&Zo hebben we verschillende grote ronde wanddecoraties die geschikt zijn voor buiten. Heb je een schutting die wel wat meer kleur kan gebruiken? Bekijk dan eens onze tuinposters.

Impressie van groot formaat wanddecoratie in de tuin.

 

Muurcirkel groot formaat zelf maken

Heb je een mooie afbeelding van een favoriete herinnering die je graag als een muurcirkel aan de muur zou willen ophangen? Dat kan! Bij VoorAanDeMuur&Zo hebben we ook blanco muurcirkels waarop het mogelijk is om je eigen visual te laten printen. Zo kun je zelf het design bepalen en creëer je op die manier een muurcirkel die perfect bij jouw interieur past.

 

Tips voor het ophangen van een grote muurcirkel

Wanneer je een grote muurcirkel als wanddecoratie gaat ophangen, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Hieronder hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

  • Zorg ervoor dat de muur waar je de muurcirkel ophangt schoon en droog is.
  • Bepaal van tevoren waar je de muurcirkel wilt ophangen en meet de afstand tussen de bevestigingspunten.
  • Gebruik de juiste bevestigingsmaterialen. Dit handige ophangsysteem wordt meegeleverd bij je bestelling!
  • Houd er rekening mee dat een grote muurcirkel iets zwaarder kan zijn dan een normale wanddecoratie. Zorg er daarom voor dat de bevestiging stevig genoeg is.
  • Hang de muurcirkel op ooghoogte voor het beste effect.

Conclusie

Een grote muurcirkel is een opvallende wanddecoratie die de ruimte direct een unieke uitstraling geeft. Bij VoorAanDeMuur&Zo hebben we een ruim assortiment aan grote muurcirkels die perfect zijn als blikvanger in jouw interieur. Bijvoorbeeld in de woonkamer of buiten in jouw overkapping. Of je nu op zoek bent naar een grote wanddecoratie voor in de woonkamer of voor in de tuin, bij VoorAanDeMuur&Zo vind je altijd een muurcirkel die bij jouw wensen past. Ook kun je bij ons terecht voor blanco muurcirkels waarmee jij je eigen visual aan de muur kunt ophangen. Met de tips voor het ophangen van een grote muurcirkel weet je zeker dat je de muurcirkel op een veilige en mooie manier ophangt. Kies voor een grote muurcirkel als wanddecoratie en geef jouw interieur een unieke touch!

Ga naar alle muurcirkels

Alt title
1
Hi! Waar ben je naar op zoek?