Nieuwe meesters

De Oude Meesters blijven altijd een prachtige aanvulling op het interieur. Maar zoek jij een echte klassieker met een modern tintje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De oude meesters krijgen een nieuw leven in onze collectie en hebben toffe details. Onze nieuwe meesters zijn te bestellen op canvas en textiel op groot formaat.

Lees meer

8 resultatengevonden

Onze nieuwe meesters zijn te bestellen op textiel en canvas. Beide materialen hebben verschillende voordelen en zijn beide een aanwinst voor in jouw interieur. Canvas is in vergelijking met textiel een stuk goedkoper alleen deze prints kun je niet verwisselen. Dit kun je bij de textielframes wel. Je bestelt eenmalig het frame en daarna kun je de doeken eindeloos verwisselen. Ben je de nieuwe meester zat en wil je toch weer terug naar de klassieke oude meester? Dit is binnen een paar seconden gedaan!

Nieuwe meesters online bestellen bij VoorAanDeMuur&zo

Zit de nieuwe meester die jij zoekt er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, onze mogelijkheden zijn eindeloos. Onze creatievelingen maken graag een design die perfect past in jouw interieur.