Betalingsmogelijkheden

Bij VoorAanDeMuurEnzo heb je de mogelijkheid om te betalen via iDeal of via PayPal. Wij maken gebruik van de serviceprovider Mollie om de betalingen af te handelen.

Wanneer je een account aanmaakt bij het bestellen, dan heb je de mogelijkheid om via de eigen account je factuurhistorie terug te kijken. Uiteraard wordt de factuur ook altijd als bijlage gestuurd in de bevestiging van jouw bestelling.

Terug betalingen

Oke, het kan voorkomen dat een product niet juist is. Wanneer een bestelling is geretourneerd en het bedrag dient terug betaald te worden, dan zorgen wij ervoor dat binnen 14 dagen de betaling teruggestort wordt.

Facturen

In sommige gevallen is het mogelijk om op factuur te betalen. Wanneer dit gebeurt kan het bedrag over worden gemaakt op de rekening die op de factuur vermeld staat. Voor een snelle afhandeling van de bestelling is het handig om onze administratie op de hoogte te stellen dat het bedrag is overgemaakt.

Betalen vanuit het buitenland

Wanneer je een bestelling plaats vanuit het buitenland, dan wordt via Mollie per land de betaalmogelijkheid weergegeven. Zit een specifieke betaalmogelijkheid er niet bij, dan kun je contact met ons opnemen. Wij zullen dan samen naar een oplossing zoeken.

1
Hi! Waar ben je naar op zoek?