Strand & zee

Ga je graag naar het strand? En houd je van een zonsondergang achter de zee? Dan zijn deze muurcirkels perfect voor in jouw huis. Van woonkamer tot keuken tot in de tuin

Lees meer

10 resultatengevonden

Haal de zee naar huis met wandcirkels / muurcirkels van de zee of het strand. Onder de prints bevatten zich zonsondergangen, zeegras, de duinen, vuurtoren en veel meer. Ontdek ons stijlvolle assortiment voor aan de muur. Muurcirkels zijn betaalbaar en ontzettend populair tegenwoordig. Verkrijgbaar op Forex & Dibond.

Wandcirkel strand

Het strand is een geliefde plek van velen en wellicht ook van jou. Ons Nederland beschikt over mooie stranden welke het zeker waard zijn om middels mooie afbeeldingen aan de muur te hangen. En dat met de populaire muurcirkels van tegenwoordig. Shop bij Voor Aan De Muur & Zo nu een mooie wandcirkel van het strand!

Muurcirkel zee

De zee is een prachtig zicht als je op het strand, hoog in de duinen, op een pier of zelfs op een schip staat. Een grote vlakte aan water waar weinig leven boven zit, maar waar er onder het wateroppervlak genoeg te beleven valt. De zee staat voor rust, kalmte en een heerlijke vakantie. Haal middels een hippe muurcirkel de zee naar jouw huis en verwerk het in het interieur. In de woonkamer, keuken of in de overkapping bijvoorbeeld. 

Oude meesters van de zee - Muurcirkel

Er zijn ook prachtige werken van Oude Meesters gebaseerd op de zee. Door ons verleden van scheepvaart en kolonies hebben Oude Meesters in de Gouden Eeuw veel geschilderd met de zee als hoofdthema. Denk aan ontdekkingsreizen, zeeslagen en nationale helden.

Strand & zee muurcirkels online bestellen

Bestel jouw strand & zee muurcirkels nu bij VoorAanDeMuur&zo. Binnen één werkdag in huis en geleverd inclusief ophangsysteem. Heb je vragen of wil je nog meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.