Landschap

Stap in de wereld van adembenemende schoonheid en breng de rustgevende kracht van de natuur in huis met onze prachtige muurcirkels met landschappen. Deze unieke collectie neemt je mee op een visuele reis door betoverende natuurlandschappen, variërend van serene bossen en majestueuze bergen tot uitgestrekte stranden en schilderachtige valleien. Elke muurcirkel vangt de essentie van de natuurlijke wereld en brengt deze tot leven in je interieur.

Lees meer

17 resultatengevonden

Ontdek de diversiteit van onze collectie, variërend van levendige zonsopgangen en zonsondergangen die de lucht in warme tinten schilderen, tot kalmerende reflecties in rustige wateroppervlakken. Of je nu houdt van de koele rust van een besneeuwd berglandschap of de levendigheid van een weelderig groen bos, onze muurcirkels bieden voor elk wat wils.

Wandcirkels van hoge kwaliteit

Elke muurcirkel is zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail en kwaliteit. Gedrukt op duurzaam materiaal, behouden ze hun helderheid en kleurdiepte langdurig, waardoor je interieur verrijkt wordt met de pracht van de natuur. Hang ze op in je woonkamer, slaapkamer of zelfs je kantoor, en creëer een rustgevende sfeer die je elke dag verwelkomt.

Breng de natuurlijke pracht van het buitenleven naar binnen met onze betoverende muurcirkels. Laat je inspireren door de grootsheid van bergen, de rust van bossen en de weidsheid van oceanen, allemaal vastgelegd in een kunstwerk dat je huis verandert in een oase van rust en sereniteit.

Onze wandcirkels zijn verkrijgbaar op dibond en forex. De toplaag van de cirkels is gemaakt van zijdeglans. Hierdoor krijgt een afbeelding of schilderij extra diepte. De panalen zijn maatvast en trekken niet krom. De bestelling wordt geleverd inclusief ophangset. 

Zit jouw gewenste print niet in onze collectie? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.