Nielsen

Nielsen fotolijsten zijn unieke lijsten van hoogwaardige kwaliteit. Nielsen Design overtuigt met een modern en aansprekend design, innovatieve sluitsystemen die het inlijsten vereenvoudigen en de beste kwaliteit. Deze lijsten zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten en kleuren, kies jouw favoriet en lijst je mooiste herinnering of afbeelding voor altijd in.

Lees meer

22 resultatengevonden

Helmar Nielsen richtte in 1971 in Townsend in de Verenigde Staten het merk Nielsen Design op. Dit bracht een revolutie teweeg op de markt voor fotolijsten met zijn toenmalige unieke assortiment van lijsten. Nielsen groeide uit tot marktleider, een positie die hij vandaag de dag nog steeds inneemt met zijn prachtige lijsten.

Nielsen Alpha lijsten

Nielsen heeft veel verschillende soorten lijsten in het assortiment. Één van de populairste modellen is de Nielsen Alpha fotolijsten. Dit aluminium model overtuigt door zijn moderne, smalle en hoekige profiel. Nielsen heeft hier kwaliteit en design gecombineerd in de hoogst mogelijke vorm. Het is een 7,8 mm breed profiel en is door de vorm zeer stabiel. De Alpha is verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk: donkergrijs, eik, grijs, wenge, zwart en zilver. Met deze tijdloze, duurzame en aantrekkelijke fotolijst ben je verzekerd over een veelvoud aan mogelijkheden om jouw favoriete foto of beeld in te lijsten op een indrukwekkende wijze. 

De Alpha in ons assortiment wordt geproduceerd in Duitsland en is voorzien van een geslepen floatglass. De lijst heeft een stevige MDF achterwand met draaiveren en een zuurvrij inlegvel. 

Nielsen Quadrum lijsten

De Nielsen Quadrum lijsten zijn houten wissellijsten die met zijn strakke profiel een eenvoudige elegantie uitstraalt zonder saai te lijken. Het is een lijst van hoogwaardige kwaliteit met geslepen floatglass. Dit garandeert een veilige beeldverandering zonder risico op letsel. De lijsten worden in Duitsland geproduceerd uit gecertificeerd FSC hout. De lijsten zijn in 11 verschillende formaten te verkrijgen in de kleuren Wenge, Ahorn, Zwart, Wit en Eiken.