Oude meesters

Altijd al een grootmeester aan de muur willen hebben? Deze meesterwerken zijn nu in verschillende formaten te verkrijgen. Je koopt rechtstreeks bij de fabrikant! Kwaliteit en de beste prijs zijn dus gegarandeerd.

Lees meer

67 resultatengevonden

Een textielframe is een combinatie van de full-colour print en een elegant aluminium profiel. De full color print wordt opgespannen doormiddel van een pees die aan het doek vast zit. Het textieldoek van een oude meester wordt eenvoudig in het aluminium frame gedrukt. 

Aan onze textielframes zitten veel voordelen, de prints kunnen makkelijk worden verwisseld en ook is de print uitwasbaar. Verder verkleurd de print niet en zijn staat de sublimatietechniek garant voor hoge mate
kleurechtheid.

Oude meesters

Al onze grootmeester worden met uiterste zorg geselecteerd. Doordat je rechtstreeks bij de fabrikant koopt heb je altijd de beste prijs. Kwaliteit en service is voor ons heel erg belangrijk! Heb je een probleem met een levering of is het product tijdens transport beschadigd geraakt? Laat het ons direct weten, zodat ons team het probleem direct kan oplossen. 

Laat je inspireren

Op onze website vind je een groot aantal meesterwerken die nu gewoon bij jouw in huis kunnen hangen! Hoe gaaf is dat? Het assortiment van oude meesters proberen wij regelmatig te updaten, zodat jouw favoriete werk er ook bij komt te staan!

Akoestisch materiaal

Wil je de akoestiek in je interieur verbeteren? Dan is het mogelijk om akoestisch materiaal bij je bestelling te nemen. Het akoestische materiaal plaats je heel eenvoudig achter de print. Met dit materiaal optimaliseer je de akoestische werking in de ruimte optimaal! Heb je dus last van galm in je interieur, dan adviseren wij om een 27mm profiel te kiezen met akoestisch materiaal. Voor een optimale werking van het akoestische product is het bij ons niet mogelijk om akoestisch materiaal te bestellen in combinatie met een 19mm profiel.

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
1
1
1
3
1
1
3
1
2
1
1
4
2
1
1
1
1
1
1
1
1
1
9
3
1
1
1
1
2
1
2
1
7
2
1
1
1
2
Toon meer
1
4
1
1
5
Toon meer
Wis alle filters
60 Toon resultaten