Stillevens

Vind jij de stillevens van de onze oude meesters ook zo mooi? Wij denken dat ze geweldig zijn en een echte aanwinst voor elk interieur. Deze stilllevens kom je tegen in woonkamers, kantoren, slaapkamers en zelfs in resatuarants. Al onze prints worden geleverd met een sterk aluminium frame, die in verschillende kleuren te verkrijgen zijn! 

Lees meer

11 resultatengevonden

Stillevens van oude Grootmeesters

WOW! Wij horen het zo vaak. Wat zien die stillevens van de oude Meesters er gaaf uit. Onze doeken worden geprint op hoogwaardige kwaliteit textielstof. Deze stof wordt voorzien van een siliconen pees die in het aluminium frame wordt gedrukt. De siliconen pees zie je niet! Doordat de stof ligt stretch is, wordt het stilleven strak in het frame gespannen. Het resultaat is echt verbluffend! 

Groot formaat oude Meesters

Het grote voordeel van ons product is dat je het in verschillende formaten kunt bestellen. Op onze website vind je o.a. stillevens van Van Gogh, Francesco Guardi, Eelke Jelles Eelkema en vele anderen. Zit jouw formaat of grootmeester er niet tussen? Geen probleem, wij zijn in staat om elk formaat te printen! Vraag ons naar de beste prijs en jouw favoriete Oude Meester.