Collage lijsten

Met behulp van een collagelijst hoef je geen keuze meer te maken tussen jouw favoriete foto's, je plaatst ze namelijk allemaal in dezelfde multi lijst! De Nielsen lijsten zijn voorzien van de beste kwaliteit die in ieder interieur passen.

Lees meer

2 resultatengevonden

Collagelijst kopen? Bij Voor aan de muur &zo!

Geniet van jouw mooiste herinneringen, door je leukste foto's op te hangen in een fotolijst. Kun je niet kiezen uit al je foto's, ga dan voor één van onze stijlvolle collagelijsten. In deze decoratieve lijsten kun je meerdere foto's kwijt. Waarom zou je je foto's op je telefoon laten staan? Hang ze aan de muur in een leuke lijst en laat iedereen van je herinneringen meegenieten. Ook super leuk om een mooi exemplaar met foto's aan een vriend of vriendin te geven.

Liever losse lijsten? Neem dan een kijkje bij onze fotolijsten

Collagelijst met 18 afbeelding van Nielsen

Nielsen is een van de voornaamste lijstenmakers van de wereld. Het merk kenmerkt zich om degelijkheid, moderniteit en vooral kwaliteit. Bij Voor Aan De Muur & Zo beschikken we over een tweetal lijsten van Nielsen in de categorie collage lijsten. In het wit en in het zilver. Voor beide lijsten geldt dat er bij serieuze interesse een aanvraag gedaan kan worden op de prijs.