Portretten

Vind jij de portretten van de oude meesters ook zo mooi? Wij vinden ze echt fantastisch! Onze grootmeesters kom je tegen in woonkamers, kantoren, slaapkamers en zelfs in resatuarants. Al onze prints worden geleverd met een sterk aluminium frame, die in verschillende kleuren te verkrijgen zijn! 

Lees meer

8 resultatengevonden

Portretten van oude Grootmeesters

WOW! Wij horen het zo vaak. Wat zien die portretten van de oude Meesters er gaaf uit. Onze doeken worden geprint op hoogwaardige kwaliteit textielstof. Deze stof wordt voorzien van een siliconen pees die in het aluminium frame wordt gedrukt. De silionen pees zie je niet! Doordat de stof ligt stretch is, wordt het portret strak in het frame gespannen. Het resultaat is echt verbluffend! 

Groot formaat oude Meesters

Het grote voordeel van ons product is dat je het in verschillende formaten kunt bestellen. Op onze website vind je o.a. portretten van Rembrandt, Van Gogh, Vermeer, Israëls en Verspronck. Zit jouw formaat of grootmeester er niet tussen? Geen probleem, wij zijn in staat om elk formaat te printen! Vraag ons naar de beste prijs en jouw favoriete Oude Meester.