Vogels

Heb jij al een wandcirkel aan de muur? Onze muurcirkels met vogels zijn helemaal hip! Dieren in het algemeen, maar vooral vogels zijn heel populair in het interieur. Ontdek hier onze collectie en vind jouw favoriete print.

Lees meer

13 resultatengevonden

Breng jouw muur tot leven met een muurcirkel met vogels van VoorAanDeMuur&zo. Met deze wandcirkels hoef je niet meer naar buiten om vogels te spotten, maar hang je ze gewoon in je huis! Alle soorten vogels vind je in onze collectie, dus vind jouw favoriet en hang hem aan de muur.

Muurcirkel met vogels aan de wand

Met deze vogels hoef je niet bang te zijn dat ze weg zullen vliegen. Ze hangen aan de wand en zullen hier ook blijven hangen. Veel mensen kiezen voor vogels in het interieur omdat het een rustige en natuurlijke uitstraling in huis brengt. Maar het is ook mogelijk om juist jouw wand op te fleuren met een vogel met felle kleuren. 

Muurcirkels op maat

Zit de print die jij zoekt niet in onze collectie? Of wil je je eigen afbeelding aan de wand? Geen enkel probleem! Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden bij VoorAanDeMuur&zo.