Canvas

Zien je muren er kaal uit of ben je gewoon toe aan iets nieuws in je interieur? Decoreer je huis met een van de prints op canvas. Afbeeldingen op canvas worden haarscherp afgedrukt en handmatig opgerekt op een 1,8 cm dik frame, bestendig tegen kromtrekken en voorzien van een ophangsysteem. 

Lees meer

7 resultatengevonden

Canvas kopen bij Voor aan de muur &zo

Of het nu gaat om de wanddecoratie in je slaapkamer of een schilderij in je woonkamer, sommige afbeeldingen zijn echt favorieten voor de lange termijn en kunnen altijd wel een plekje in je huis vinden. De klassieke meesterwerken op canvas blijven een favoriet en verdienen ook een plekje in je huis. Een schilderij op canvas zorgt voor een huiselijke sfeer. Deze vorm van wanddecoratie kom je al jaren tegen en blijft populair. 

Canvas schilderij

Canvas is een linnen doek die gespannen staat op een houten frame. Canvas is te bestellen in verschillende formaten, het frame van een schilderij is 18 mm dik. Het doek gaat om het frame heen waardoor het doek nog meer accent en body krijgt. Aan de achterzijde van het schilderij zit een handig ophangsysteem waardoor je jouw favoriete print binnen no-time aan de muur hebt hangen.

Wil je jouw schilderij juist een moderne twist geven? Neem dan een kijkje bij de oude meesters op textiel