Naamborden

Naamborden in cirkels zijn op het moment razend populair! Niet alleen in huis zie je cirkels aan de muur terug, maar nu ook buiten huis als naambord. Op zoek naar iets anders dan een standaard naambordje die je overal bij de voordeur ziet hangen? Ga dan voor één van de stoere en trendy ontwerpen van VoorAanDeMuur&zo. 

Lees meer

6 resultatengevonden

Ronde naamborden

Een naambord is het visitekaartje van jouw woning. Het is belangrijk dat je naam en het huisnummer hier duidelijk op te vinden zijn. Maar vind je de standaard naambordjes simpel en een beetje saai? De ronde naamborden van VoorAanDeMuur&zo zijn juist hip en trendy! Wij hebben onze eigen naamcirkels ontworpen met een stoer design. Cirkels in het interieur zijn erg populair en naast de muurcirkels in huis, zijn de ronde naamborden buiten huis ook zeker een aanwinst. 

Hoe kan ik mijn huisnummer en de namen doorgeven bij mijn bestelling?

Het doorgeven van de namen en het huisnummer is heel eenvoudig. Tijdens het bestellen is er in de checkout een mogelijkheid op een opmerking te plaatsen. Hier geef jij jouw huisnummer en de namen die op het naambord moeten komen te staan heel eenvoudig door. Wil je liever een ander lettertype, een andere kleur of een ander design? Neem dan gerust even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Het naambord aan de muur bevestigen

Het naambord bevestig je aan de muur met behulp van outdoor dubbelzijdig tape. Dit soort tape is te verkrijgen bij een bouwmarkt. Let op! De tape wordt niet meegeleverd bij de bestelling.