Muurcirkels Babykamer

Op zoek naar een leuke en stijlvolle manier om de babykamer op te leuken? Kijk dan eens naar onze Muurcirkels voor de babykamer! Deze decoratieve cirkels zijn perfect om de kamer van je kleintje wat extra sfeer te geven.

Lees meer

12 resultatengevonden

Met onze Muurcirkels haal je niet alleen mooie decoratie in huis, maar ook een praktisch item. Je kunt ze namelijk gemakkelijk aan de muur bevestigen, zonder dat je gaten hoeft te boren. Zo kun je de kamer van je baby op een leuke en makkelijke manier opvrolijken.

Advies kleuren in de babykamer

Een babykamer inrichten kan een lastige kwestie zijn. Je wilt immers het beste voor de kleine en daarbij hoort een passende kamer. Uit onderzoek van de Interieurdesigner blijkt dat het goed is om voor een rustige sfeer te gaan en deze op de juiste manier te decoreren. Een rustige sfeer creër je door de muren verfijnde kleuren mee te geven. Kies voor pastelkleuren bijvoorbeeld. Pastelblauw, pastelroze, pastelgroen en pastelgeel zijn populaire keuzes. Om iets unieker te zijn zou je kunnen kiezen voor pasteltinten van paars, oranje of bruin. 

De rust die daarmee gecreëerd wordt kan worden doorbroken door teveel spullen en decoratie. Wees dus bewust van de decoratie die je aanbrengt. Met een klein beetje decoratie kun je de sfeer van een babykamer al heel anders maken. Kies bijvoorbeeld voor een muurcirkel met een tegenstellende tint ten opzichte van de muur.

Babykamer decoratie voor aan de muur

Eerder hadden we het over rustige kleuren op de muren. En daarbij één patroon aanhouden. Dat beetje extra geven aan de ruimte doe je dan met wanddecoratie. Een mooi product daarvoor is de muurcirkel. Een muurcirkel is relatief goedkoop en is er in vele maten en kleuren. Daarbij komt dat een muurcirkel natuurlijk rond is. Rond geeft een zachtere, rustigere indruk in de kamer. Exact wat je wil in de babykamer!

Bij Voor Aan De Muur & ZO hebben we een divers aanbod. Van roze tot blauw tot prints met dieren en de jungle. 

Wandcirkels in verschillende designs

De wandcirkels verkrijgbaar in diverse designs en kleuren en voor scherpe prijzen. Zo kun je de stijl van de kamer van je baby helemaal afstemmen op jouw wensen. Van schattige dierenprints tot vrolijke bloemen, er is voor ieder wat wils.

En wist je dat onze Muurcirkels ook nog eens duurzaam zijn? Ze worden namelijk gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn daardoor erg stevig. Zo gaan ze lang mee en hoef je niet snel nieuwe decoratie te kopen.

Kortom, met onze Muurcirkels voor de babykamer haal je een praktische, duurzame én mooie decoratie in huis. Wacht niet langer en maak de kamer van je kleintje nog gezelliger! We hebben naast onze muurcirkels voor baby's, ook ontwerpen voor kinderen of voor jou zelf in huis of buiten onder de overkapping.