De interieurtrends van het voorjaar van 2024

Het is weer voorjaar, dat betekent dat het tijd is om je woning helemaal lente klaar te maken met decoratie die past bij dit seizoen. Daarom hebben wij voor jou de interieurtrends van dit voorjaar op een rijtje gezet. En hebben wij op basis van deze trends ons assortiment vernieuwd.

Bekijk de nieuwe voorjaarsmuurcirkels

 

Mix van texturen en patronen

Het combineren van verschillende interieurstijlen wordt steeds populairder. Denk dan bijvoorbeeld aan het combineren van modern met vintage. Twee stijlen die best ver uit elkaar liggen maar toch perfect bij elkaar aansluiten en zorgen voor variatie en balans in je interieur. Het combineren van meerdere stijlen, texturen en patronen zorgt ook voor een unieke en persoonlijke uitstraling in je woning. Bij VoorAanDeMuurEnzo hebben wij veel verschillende stijlen, patronen te vinden die je kan combineren met elkaar om je eigen unieke en persoonlijke uitstraling aan je woning te geven.

 

Aardse tinten en natuurlijke elementen

Natuurlijke materialen blijven een populair detail voor meubels en decoratie in het interieur. Dit zien we al vaak terug. Hout, bamboe en riet blijven populair voor meubels en ter decoratie. Ook zijn aardse tinten dit voorjaar populair. Vaak worden deze natuurlijke elementen geassocieerd met een warme uitstraling. In ons assortiment zijn verschillende natuurlijke elementen in veel verschillende stijlen te vinden.

 

Soft flowers

Soft Flowers, oftewel zachte bloemenprints zijn prints of patronen op stoffen, behang of op decoratie die afbeeldingen van bloemen bevatten in een zachte en subtiele stijl. Deze stijl wordt daarom vaak geassocieerd met zachtheid. Deze soft flowers worden vaak gecombineerd met het minimalisme, waarbij niet veel andere decoratie wordt toegepast om een rustige sfeer te creëren en meer de focus te leggen op de zachte bloemenprints. In ons assortiment zijn veel bloemenprints terug te vinden, waaronder ook de soft flowers, om deze rustige sfeer in huis te halen dit voorjaar. Ook kan je dit voorjaar je tuin opfleuren door soft flower tuinposters aan je schutting of muur in de tuin te hangen. 

 

Felle accenten

Felle accenten zijn een goede manier om een energieke sfeer te creëren in je interieur, vooral in het voorjaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan muurdecoratie met felle en levendige kleuren die meteen de aandacht trekken. Dit kan variëren van een kleurrijk schilderij of een opvallende poster tot een muurschildering met diverse kleurrijke elementen. Op deze manier voeg je zeker in het voorjaar een vrolijke sfeer toe aan je woning. Ons assortiment bevat veel felle kleuren, voornamelijk in de categorieën bloemen en landschappen. Met deze vrolijke en sfeervolle natuurbeelden zorg je ervoor dat je het voorjaar in huis haalt.

 

Pastel tinten

Pasteltinten worden op verschillende manieren toegepast aan het interieur, waaronder muren, meubels, stoffen, accessoires en andere decoratie. Deze pasteltinten zijn vooral populair in het voorjaar, omdat ze het gevoel van vernieuwing en frisheid brengen. Ze zijn makkelijk te combineren met andere stijlen vanwege hun zachte en lichte kleuren, die ook vaak worden geassocieerd met een rustige en kalme sfeer.

Bij VoorAanDeMuurEnzo hebben wij diverse verschillende prints die pasteltinten bevatten, waarbij je zelf dus ook dit voorjaar deze rustige en kalme sfeer in je huis kan creëren. 

Bij VoorAanDeMuurEnzo hebben we een ruime keuze aan stijlen die perfect passen bij deze trends en om een persoonlijke en unieke uitstraling te geven aan je woning. Van moderne en vintage combinaties tot natuurlijke en levendige kleurenpaletten, we hebben alles wat je nodig hebt om jouw woning helemaal klaar te maken voor het nieuwe seizoen! Zo hebben wij ook nieuwe muurcirkels helemaal in het thema van het voorjaar. Zo hebben wij ook nieuwe muurcirkels toegevoegd helemaal in het thema van het voorjaar.

Bestel nu