De gaafste muurcirkels

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan muurcirkels en die zijn ontzettend populair. Wij hebben verschillende categorieën zodat jij de perfecte cirkel kan vinden. Onze ronde wanddecoratie is leverbaar in verschillende formaten en voorzien van de leukste prints.  

Ik zoek een muurcirkel in de categorie..

Dieren

Dieren >

Vandaag besteld, morgen in huis

Natuur

Natuur >

Leverbaar vanaf €29,95 

Oude meesters

Oude meesters >

Bestel met 10% korting

Bloemen >

Diverse ontwerpen leverbaar

Line-art

Line Art >

In iedere maat te bestellen

Nieuwe meesters

Sale! >

Haarscherpe prijzen en direct leverbaar

Dezelfde kunst aan de muur als VT wonen

Iedere zondagavond nemen de interieurstylisten van VT wonen tv-kijkend Nederland mee in een wereld van inspirerende make-overs. De vtwonen-stylisten zetten zich in om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis door middel van prachtige transformaties. Met hun expertise en creativiteit creëren zij een nieuwe sfeer en uitstraling die past bij de wensen en persoonlijkheid van de bewoners. Zo doen ze dit ook regelmatig met muurcirkels, welke een interieur een hele gave draai kunnen geven. Geef jouw woning met muurcirkels een beetje vanuit de stylisten van VT wonen mee met een wandcirkel.

Alleen de hoogste kwaliteit

Wij gaan alleen voor de hoogste kwaliteit wandcirkels. Haarscherpe printkwaliteit op dibond en forex. Zelfs op groot formaat zijn onze muurcirkels nog scherp te drukken. Beide materialen hebben een matte afwerking waardoor de kleuren mooi tot hun recht komen. De wandcirkels worden geleverd inclusief handig ophangsysteem. Hang jouw nieuwe, favoriete wandcirkel binnen no-time aan de muur!

Bekijk alle muurcirkels

 

L. Stavast | Muurcirkel Meisje met de Parel

"Afgelopen week mijn muurcirkel ontvangen werkelijk een parel aan de muur.. super mensen!"

     

 

1
Hi! Waar ben je naar op zoek?