Fleur je badkamer op met een muurcirkel
Wij hebben een breed aanbod aan muurcirkels

Muurcirkel badkamer

Je badkamer is een belangrijke ruimte in huis waar je dagelijks veel tijd doorbrengt. Het is daarom belangrijk dat je badkamer niet alleen praktisch, maar ook sfeervol en stijlvol is ingericht. Het toevoegen van muurdecoratie aan de badkamer kan hieraan bijdragen. Bij Voor Aan De Muur & Zo bieden we een ruim assortiment aan muurdecoratie, waaronder muurcirkels die perfect zijn voor de badkamer. In dit artikel bespreken we hoe je jouw badkamer kunt inrichten met accessoires, waarom muurdecoratie een belangrijke rol speelt in de badkamer en welke ronde wanddecoratie het meest geschikt zijn voor deze ruimte.

Badkamer inrichten: Accessoires

Het inrichten van de badkamer gaat niet alleen om het kiezen van de juiste tegels en sanitair, maar ook om het toevoegen van accessoires. Accessoires zijn de finishing touch van je badkamer en zorgen voor sfeer en stijl. Denk hierbij aan handdoeken, zeepdispensers, badmatten en planten. Door te spelen met kleur en materiaal kun je een persoonlijke touch aanbrengen. Het toevoegen van muurdecoratie is een andere manier om je badkamer te personaliseren.

Wanddecoratie in de badkamer

Wanddecoratie in de badkamer kan een groot verschil maken. Het kan de ruimte meer sfeer en stijl geven en zorgen voor een persoonlijke touch. Het is belangrijk om te kiezen voor wanddecoratie die geschikt is voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Kies daarom voor materialen die hier tegen kunnen, zoals dibond. Dit materiaal is vochtbestendig en kan goed tegen temperatuurschommelingen.

Badkamer muurcirkels: Kies voor dibond

Muurcirkels zijn een populaire vorm van muurdecoratie en zijn perfect voor de badkamer. Bij Voor Aan De Muur & Zo bieden we muurcirkels aan die zijn gemaakt van dibond. Dibond is een aluminium plaat met een kunststof kern, wat ervoor zorgt dat het materiaal sterk en vochtbestendig is. Daarnaast heeft dibond een strakke en moderne uitstraling, wat perfect past bij een moderne badkamer.

Muurcirkels natuur

Wil je graag een natuurlijke sfeer creëren in je badkamer? Kies dan voor muurcirkels met natuurlijke prints. Denk hierbij aan afbeeldingen van bloemen, planten, dieren en landschappen. Deze muurcirkels zorgen voor een rustige en ontspannen sfeer in de badkamer.

Badkamer muurcirkel natuur  Muurcirkel landschap badkamer

Muurcirkels met bloemen

Bloemen zijn een populaire keuze voor muurdecoratie in de badkamer. Kies voor muurcirkels met grote, gedetailleerde bloemen of juist voor subtiele bloemmotieven. Door te kiezen voor kleuren die passen bij de rest van de badkamer, creëer je een harmonieus geheel. Een muurcirkel met bloemen kan bijvoorbeeld perfect passen bij een badkamer met een natuurlijke uitstraling. Combineer de muurcirkel met bloempotten en accessoires in dezelfde kleuren voor een compleet geheel.

Muurcirkel badkamer weide  Badkamer bloemen muurcirkel

Muurcirkels line art

Houd je meer van een moderne en strakke uitstraling in je badkamer? Kies dan voor muurcirkels met line art. Line art is een minimalistische tekenstijl waarbij alleen lijnen worden gebruikt. Hierdoor ontstaat een strakke en moderne uitstraling. Muurcirkels met line art zijn verkrijgbaar in verschillende prints, zoals steden, sterrenbeelden, dieren en provincies.

Muurcirkel badkamer Eiffeltoren line-art  Muurcirkels line-art badkamer

Muurcirkels met tekst

Wil je graag een persoonlijke touch geven aan je badkamer? Kies dan voor muurcirkels met tekst. Bij Voor Aan De Muur & Zo bieden we muurcirkels aan met inspirerende quotes en spreuken. Deze muurcirkels kunnen je dagelijkse ochtendroutine opvrolijken en zorgen voor een positieve mindset.

Tekst muurcirkel badkamer  Muurcirkel badkamer quote

Muurcirkels voor de badkamer shop je bij Voor Aan De Muur & Zo

Bij Voor Aan De Muur & Zo hebben we een ruim assortiment aan muurcirkels die geschikt zijn voor de badkamer. Onze muurcirkels zijn gemaakt van forex of dibond. We raden aan om dibond te gebruiken, omdat deze steviger is en beter bestendig tegen een vochtige omgeving zoals de badkamer. We bieden muurcirkels aan in verschillende categorieën, zoals natuur, bloemen, line art en tekst. Door ons brede assortiment is er voor iedere badkamer wel een geschikte muurcirkel te vinden.

Bovendien bieden we bij Voor Aan De Muur & Zo aantrekkelijke prijzen en snelle levering. Zo kun je snel genieten van jouw nieuwe muurdecoratie in de badkamer. Onze muurcirkels zijn daarnaast eenvoudig op te hangen met het bijgeleverde ophangsysteem. Kortom, voeg sfeer en stijl toe aan je badkamer met muurcirkels van Voor Aan De Muur & Zo. 

Vragen? Neem dan contact met ons op!

Shop muurcirkels Contact

1
Hi! Waar ben je naar op zoek?