De mooiste producten voor aan de muur enzo..
Koop bij ons alles voor aan jouw muur!

Print op wisselbaar doek

Wanneer je op zoek bent naar een groot formaat foto of schilderij voor in je woonkamer of kantoor, dan is een print op doek de beste keus qua prijs en zeker qua kwaliteit! Een print op een textieldoek wordt bij ons altijd geleverd inclusief een robuust aluminium frame.

Snel en makkelijk wisselen van foto of schilderij

Aan het textieldoek plaatsen wij een siliconen pees, zodat het geprinte doek heel makkelijk in het aluminium profiel gedrukt kan worden. Doordat de platte pees in de groef van het profiel wordt geplaatst, zie er uiteindelijk helemaal niks meer van en sluit het doek nagenoegen naadloos aan op het profiel. Het doek is uiteraard heel eenvoudig wisselbaar, waardoor je snel een nieuwe sfeer in huis of op kantoor creërt.

Akoestiek in je huis of kantoor verbeteren?

Wil je graag de akoestiek in je huis of op kantoor verbeteren? Dan is de print op doek het materiaal voor jouw! Achter het textieldoek kunnen wij namelijk heel makkelijk een akoestisch doek plaatsen wat alle geluiden in de ruimte absorbeert. Met een geprint textieldoek met frame verbeter je in een handomdraai de akoestiek in elke ruimte! 

Nieuwe sfeer creëren

Met een schitterend groot formaat print creër je direct een compleet nieuwe sfeer in je huis of kantoor. Elk formaat en elke gewenste foto kunnen wij printen op doek! De meeste verbluffende resultaten behaal je met grote geprinte  textielframes. Of je nou de Nachtwacht geprint op doek wil hebben of een eigen creatie of foto, het is echt allemaal mogelijk!

Kies je voor een print op doek dan kies je voor:

  • Snel en makkelijk wisselen en ophangen
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Geschikt voor grote formaten
  • Volledig recyclebare productie
  • Akoestische mogelijkheden
     
1
Hi! Waar ben je naar op zoek?