Ronde schilderijen

Bij VoorAanDeMuur&Zo verkopen we muurcirkels met diverse prints en ontwerpen om elke muur en ruimte te laten stralen. Onze collectie oude meesters, zorgt ervoor dat deze muurcirkels ook als ronde schilderijen kunnen fungeren. Ronde schilderijen zijn meer dan alleen kunstwerken; ze zijn een statement. Ze voegen een gevoel van beweging en dynamiek toe aan elke ruimte. De gebogen lijnen en vloeiende vormen creëren een harmonieus evenwicht dat het oog betovert.

Bekijk de collectie oude meesters

 

Authentieke kunstwerken

Onze collectie oude meesters omvat een breed scala aan stijlen, van abstracte composities tot realistische portretten. Ieder schilderij is met zorg geselecteerd om een unieke artistieke ervaring te bieden. De collectie bevat de meest prominente kunstenaars uit de Nederlandse Gouden Eeuw.

Collectie oude meesters  

 

Het effect op de ruimte

Een ronde schilderij kan de perceptie van een ruimte veranderen. Het trekt de aandacht en creëert een centraal punt dat de hele kamer samenbrengt. Plaats het boven een bank, in de hal of in de eetkamer voor een verbluffend effect. Wij hebben verschillende tips die jou helpen bij het aankleden van jouw overkapping.

 

Maatwerk en Persoonlijkheid

Bij VoorAanDeMuur&Zo geloven we in de kracht van maatwerk. We bieden de mogelijkheid om je eigen ideeën tot leven te brengen. Heb je bijvoorbeeld een eigen schilderij of ontwerp dat je graag aan de muur wil hebben, ook dat is mogelijk! Kies voor een rond schilderij met een eigen foto. Upload je eigen ontwerp en laat deze afdrukken op een muurcirkel. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen, wij helpen je dan bij het creëren van een uniek stuk dat perfect bij je interieur past.

 

Ontdek onze collectie

Neem een kijkje in onze uitgebreide collectie ronde schilderijen en laat je inspireren. Elk stuk vertelt een verhaal en roept emoties op. Van levendige kleuren tot subtiele tinten, er is voor elk interieur en smaak iets te vinden.

Gehele collectie   

Shop de gehele collectie

 

Waar kunst en kwaliteit samenkomen

Bij VoorAanDeMuur&Zo streven we naar de hoogste kwaliteit in zowel producten als service. Onze ronde schilderijen worden met zorg vervaardigd met oog voor detail en duurzaamheid. Wij geloven dat kunst niet alleen mooi moet zijn, maar ook lang mee moet gaan.

 

Laat je muur leven

Geef je interieur een unieke uitstraling met een prachtig rond schilderij van VoorAanDeMuur&Zo. Ontdek de kunst van ronde wanddecoratie en laat je ruimte tot leven komen.

1
Hi! Waar ben je naar op zoek?