Stijl jouw interieur met een ronde muurcirkel

Ben jij op zoek naar een oude meester in de vorm van een wandcirkel?

Bij Voor aan de muur enzo ben jij op de goede plek, om jouw gewenste wandcirkel te vinden. Wij bieden een ruim assortiment aan wandcirkels van oude meesters.

Oude meesters op canvas draagt een rijke historische erfenis met zich mee, met oorsprong in de meesterwerken van de kunstgeschiedenis. Met een oude meester op canvas haal jij de schoonheid van tijdloze ontwerpen in huis. Meer weten over oude meesters op canvas en muurcirkels? Lees dan snel verder.

 

Wat is een wandcirkel?

Een wandcirkel, ook wel een muurcirkel genoemd, is een kunstwerk wat in een ronde vorm wordt geproduceerd. Een muurcirkel is eenvoudig op te hangen en neemt weinig ruimte in beslag. Tegelijkertijd is het een enorme aanwinst voor jouw interieur. Doormiddel van een wandcirkel wordt er een unieke sfeer gecreëerd in huis.

Waarom een oude meester wandcirkel?

Er zijn veel categorieën op het gebied van wandcirkels, een unieke categorie is die van de oude meesters.  Bij VoorAanDeMuur&Zo hebben wij een ruim assortiment aan klassiekers. Ga jij voor De aardappeleters van Vincent van Gogh, De vrolijke drinker van Frans Hals of ga je voor heel iets anders, zoals Stilleven met bloemen van Hermanus Uppink? De keuze is aan jou.

 

Ontdek de kunst van het naadloos integreren van traditie met moderniteit. De incorporatie van oude meesters op een canvas met hedendaags interieur, resulteert in een tijdloze en verfijnde ambiance die de essentie van klassieke kunst weerspiegelt. 

 

Houd jij toch iets meer van modern, maar wil je ook klassieke aspecten laten terugkomen? Neem dan een kijkje bij de nieuwe meesters wandcirkels en vind de mooiste moderne kunstwerken, voor aan de muur.

Voordelen van een wandcirkel van VADM&enzo

Voor aan de muur enzo levert enkel de beste kwaliteit aan haar klanten. De muurcirkels zijn verkrijgbaar in de materialen dibond en forex. Alle wandcirkels worden gratis geleverd, met het bijbehorende ophangsysteem. Het ophangsysteem bestaat uit een muurbevestiging en een ophangplaat. Hierdoor ben jij er zeker van dat de muurcirkel goed aan de muur vast zit.

1
Hi! Waar ben je naar op zoek?