Stijl jouw interieur met een ronde muurcirkel

Op zoek naar een muurcirkel van een oude meester?

Bij Voor aan de muur enzo hebben wij een ruim assortiment aan oude meesters en muurcirkels. Denk hierbij aan Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh en Johannes Vermeer. Maar wat houdt zo’n oude meester nu eigenlijk in en wat zijn de voordelen van een muurcirkel?

Wat zijn oude meesters?

Oude meesters zijn kunstwerken die zijn gemaakt door een oude meester. Een oude meester is de naam voor een groepering schilders uit de 14e eeuw tot circa 1800 die zijn opgeleidt door een schilder uit het schildersgilde. Deze schilders waren vroeger actief in Europa. De echte voorwaarde, om een kunstenaar een oude meester te mogen noemen is niet helemaal helder. Één regel is echter wel heel duidelijk en dat is dat een kunstwerk voor 1800 geschilderd moet zijn.

Waarom een oude meester?

Een oude meester is een mooie decoratie voor in jouw huis. Een oude meester laat jouw huis stralen en is makkelijk te combineren met jouw huisstijl, aangezien het past bij diverse stijlen. Een Oude meester brengt naast een stukje authenticiteit een bepaalde klasse met zich mee. Voor een betaalbare prijs biedt Voor aan de muur enzo jou de optie om ook in het bezit van een oude meester te komen.

Waarom een muurcirkel?

Een muurcirkel heeft het ideale formaat om in jouw huis op te hangen. De muurcirkels met de oude meesters erop nemen weinig ruimte in beslag, maar vallen tegelijkertijd wel heel erg op vanwege hun mooie uitstraling. De muurcirkels worden in combinatie met een ophangsysteem geleverd. Dit ophangsysteem bestaat uit een muurbevestiging en een ophangplaat. Deze plaat plak je aan de achterkant van de cirkel, laat je 24 uur rusten en daarna kun je de muurcirkel in de bevestiging aan de muur schuiven.

Bij Voor aan de muur enzo hebben wij een ruim assortiment aan oude meesters. Wil jij ook in het bezit komen van één van deze oude meesters neem dan een kijkje in ons assortiment. Voor je het weet hangt er een oude meester in jouw huis

Bekijk muurcirkels oude meesters

1
Hi! Waar ben je naar op zoek?